Tudi na Ptuju si lahko privoščite luksuzno domovanje, a za to boste morali odšteti pol milijona evrov. Zbrali smo seznam najdražjih hiš na Ptuju in bližji okolici, ki so trenutno naprodaj.

Trenutno se na spletnih oglasnih mestih prodaja kar nekaj novozgrajenih stanovanjskih hiš oziroma hiš starih do 20 let. Osredotočili smo se na najbolj luksuzno, najdražjo ponudbo, ki jo ta hip ponuja ptujski nepremičninski trg. 

Moderna hiša na odlični lokaciji v Mestnem vrhu – 500.000 evrov

V Mestnem vrhu se prodaja moderna hiša, ki je bila zgrajena leta 1999. Hiša ima 425 kvadratnih metrov skupne površine in ji pripada 1.998 kvadratnih metrov veliko zemljišče. Lokacija sodobno zasnovane hiše nudi stanovalcem čudovit pogled na Ptujski grad in jezero.

Hiša na čudoviti razgledni točki – 495.000 evrov

Med Ptujem in Ormožem se prodaja hiša, ki je bila zgrajena leta 2007. Novejša hiša ima 550 kvadratnih metrov skupne površine in je v treh etažah. Vsa oprema v hiši je izdelana po meri, ima pa tudi veliko vinsko klet. Hiši pripada tudi 2.200 kvadratnih metrov veliko zemljišče, s katerega lahko uživate v pogledu na dolino, Pohorje in Boč.
 

Moderno zasnovana vila – 390.000 evrov

V Slovenji vasi se prodaja moderna vila s skupno površino 260 kvadratnih metrih. Zgrajena je bila leta 2014 in ji pripada 850 kvadratnih metrov veliko zemljišče. Hiša ima tudi velik zunanji bazen in letno kuhinjo z žarom.
 

Popolnoma opremljena hiša v Cirkulanah – 375.000 evrov

V Cirkulanah se prodaja hiša, ki je bila zgrajena leta 2004 in ima 272 kvadratnih metrov skupne površine s 3.000 kvadratnimi metri zemljišča. Hiša še ni bila nikoli naseljena, primerna pa je za takojšnjo vselitev, saj je popolnoma opremljena.
 

Hiša v okolici Ptuja – 360.000 evrov

Najcenejša hiša v našem izboru je bila zgrajena leta 2008. Hiša z bazenom se prodaja v okolici Ptuja, le 5 kilometrov iz centra Ptuja. Njena skupna površina je 220 kvadratnih metrov. Hiša je protipotresno grajena in energetsko varčna.
 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

izris hiše (nepreverjen)

Kdo ve koliko bi prišel tak izris hiše, kot so tu v članku? Tu gledam, da izris arhitekta niti ni tako drag https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/izris-stanovanja/izris-stanovanja…. 3-8€/kvadrat.. Kakšne izkušnje imate pa vi?

Starejše novice