Znana tekmovalka resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija je objavila fotografijo v kopalkah in brez zadržkov spregovorila o celulitu. »Počutite se dobro v svojem telesu,« sporoča sledilkam.

Slovenska vplivnica in tekmovalka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić je na Instagramu objavila neobdelano fotografijo, na kateri je pokazala svojo postavo. Brez sramu je razkrila tudi celulit.

V objavi je zapisala, da ima obline in jih obožuje. Po sodelovanju v oddaji, v kateri so udeleženci tekmovali v izgubljanju kilogramov, so bile vse oči uprte v njeno postavo. »Po zaključku šova The Biggest Loser Slovenije je vse temeljilo na postavi. Kjerkoli sem se pojavila, so pogledi in komentarji leteli na račun moje postave. 'Glej jo! Se je malo zredila, a ne de?'« je zapisala.

»Počutite se dobro v svojem telesu!«

»Popolne fotke, strah pred mediji, nezdrave diete ... za koga? Da pridejo moje punce na moj profil po občutek, da niso dovolj lepe?« se sprašuje Indira. Pravi, da tega ne želi. Hoče biti dober vzor mladim puncam in želi da se ženske počutijo dobro v svojem telesu. 

Sama je pozvala medije, da objavimo njeno fotografijo in tako navdihnemo še več žensk, da bodo na plaži samozavestne: »Dajte sliko v medije, napišite zraven »pokazala je rit, tudi ona ima celulit«. Navdihnite zraven še katero žensko, da se obleče samozavestno v kopalke ali v kratke hlače! Ker vse imamo celulit! Ker je to normalno.«

Indira pravi, da je srečna in zadovoljna takšna kot je in vzpodbuja punce, da imajo rade svoje telo: »Influencam na to, da se ženske kraljice počutite dobro v svojem telesu.«

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Franc s Piramide (nepreverjen)

Ga nimajo vse ženske. Ne kaži rit, če imaš celulit!

Starejše novice