Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov v zadnjih 24 urah na območju Policijske uprave Maribor.

Policisti Policijske postaje Maribor II so obravnavali vlom v skladiščne prostore podjetja v Mariboru, od koder je neznanec odtujil različne kovine. S tem dejanjem je oškodoval podjetje iz za okoli 60.000 evrov.

Policisti Policijske postaje Slovenska Bistrica so obravnavali dve nesreči pri delu.

Policisti Postaje prometne policije Maribor so na hitri cesti v predoru ob reki Dravi obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila hitra cesta skozi Maribor iz smeri Melja v smeri Pobrežja eno uro zaprta.

Tolikokrat je zazvonil telefon

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor so v minulem dnevu prejeli 367 klicev, med katerimi je bilo 122 interventnih dogodkov.

Obravnavali so 16 prometnih nesreč, od tega dve prometni nesreči, v katerih so se tri osebe lažje telesno poškodovale. V ostalih prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov so zasegli pet motornih vozil.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Puutt (nepreverjen)

Manj umetnih gnojil pa bo. Nekoč se je gnojilo z gnojem in gnojevko pa je raslo vse brez kemikalij. Danes mora biti prej plodpotem steblo nasilbost, samoumetna in strupena hrana. Če nimajo hrane se selijo drugam kje imajo kaj za podkljun.

Starejše novice