Letošnja noč čarovnic bo prav posebna. Ne samo, da jo bomo praznovali v času koronaukrepov, ko se ne bomo mogli družiti na zabavah, ampak bo posebna še zato, ker bo ravno na soboto, 31. oktobra, polna luna. Strašljivo!

Ste med tistimi, ki vsako jesen radi izrezujete buče in konec oktobra okrašujete stanovanje s strašljivimi dekoracijami? Naj vas potolažimo!

Kljub temu da obiskovalcev letos ne bo, lahko čas, ki bi ga sicer namenili izbiri ali izdelavi kostumov, porabite za dekoracijo svojega doma. Naj zastraši!

Okraski iz buč

Buče so glavni prepoznavni znak noči čarovnic, izrežeta pa jih lahko na ogromno različnih načinov. Ta posnetek prikazuje deset zanimivih idej za izdelavo strašljive buče. 

Halloween kozarci

Iščete zanimiv način za postrežbo svojih najljubših dobrot za noč čarovnic? Kaj pa nekaj čudovitih, okrasnih  kozarcev za vlaganje? So preprosti in lahki za izdelati. Postavite jih lahko na kamin ali na predalnik, kot del dekoracije.

Napolnite jih s strašljivimi sladkarijami!

Vir: Pinterest

Milo za roke 

Naj se vsak obiskovalec vaše kopalnice ustraši! To milo za roke vsebuje strašljivo presenečenje.

Vse, kar potrebujete, je prazen stekleni kozarec za milo in nekaj žogic za namizni tenis, ki jih z alkoholnim flomastrom porišete, da spominjajo na očesa.

Vir: Pinterest Jennifer Aldrich

Okraski iz papirja

Preprosto in lepo! Potrebujete samo papir, škarje in svinčnik, pa tudi kakšnega pomagača. S takšnimi okraski lahko okrasite stene otroških sob ali hodnikov. 

Krvave sveče

Za izdelavo krvavih sveč boste potrebovali velike sveče bele barve in nekaj manjših svečk rdeče barve. Lahko uporabite tudi kapalko. Najprej prižgete rdečo svečko, da se vosek stopi in ga nato nakapljate po beli sveči, da je videti kot kri.

Foto: Pinterest

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Ivan (nepreverjen)

Vsaka vam čast novinarji, noč čarovnic je bolj pomembna kot pa naš praznik.

Starejše novice