Televizija Planet TV naj bi prekinila sodelovanje z znanim voditeljem Markom Potrčem.

Marko Potrč, televizijski voditelj, ki se je nedavno preselil na Švedsko, s televizijo Planet TV sodeluje že od leta 2014. Potrč na omenjeni televiziji vodi oddajo Gallileo in oddajo Gasilci, videli pa smo ga tudi v vlogi voditelja resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija.

Televizija Planet TV bi naj po navedbah Žurnala24 sedaj prekinila sodelovanje s Potrčem. Tako bi se naj obe oddaji, Gallileo in Gasilci, zaključili, dočakali pa naj ne bi niti nove sezone.

Potrč s svojimi objavami in izjavami že nekaj mesecev razburja in deli slovensko javnost. V njih se sprašuje o smiselnosti ukrepov za zajezitev širjenja okužb z novim koronavirusom, ki jih je v svoji zadnji objavi med drugim primerjal s tistimi v koncentracijskih taboriščih.

So prav te njegove objave povod za prekinitev sodelovanja s televizijo Planet TV, ni potrdil nihče. Za odgovore in dodatne informacije smo se obrnili na Planet TV, kjer pa vsaj za zdaj ne razkrivajo ničesar.

»Oddaja Gasilci je bila v celoti posneta poleti, na Planetu bomo ta petek, 27. novembra, ob 20. uri predvajali še finalno oddajo, v kateri bo zmagovalno prostovoljno gasilsko društvo prejelo zlato čelado in donacijo v višini 30.000 evrov. Oddaja Galileo se je medtem iztekla,« sporočajo s televizije Planet TV in dodajajo, da se že pripravljajo na načrtovanje spomladanske programske sheme.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Lokomotiva (nepreverjen)

Janša in Orban sta to uredila da Potrč izgubi službo.

Poštenjak (nepreverjen)

Edino pravilno! Zdaj pa naj poje vse svoje pomije, katere si je skuhal!

Donatello (nepreverjen)

Edino pravilno, primerjat Švedsko s Slovenijo je groza, žal je tam zdravstveni sistem stabilen in zaradi tega lahko sprejemajo takšne ukrepe kot so jih, težava ni sama po sebi epidemija ampak zdravstveni sistem, katerega pa takšni priviligiranci ne razumejo saj za njih v Sloveniji lepo skrbijo, če bi moral čakat kot navaden smrtnik na operacijo ali pa terapije po leto dni bi razumel to. Na Švedskem pa lahko povem iz prakse, pred leti, da imajo zelo kvaliteten sistem zdravstva, seveda pa je kriva temu politika (vsa leva in desna) da imamo zdravstvo v razsulu. Zdravnikom, sestram, čistilkam, in vsem zaposlenim v našem zdravstvu pa vsaka čast! Lahko bi že pred leti pobegnili v tujino kjer so plačilni in delovni pogoji občutno boljši pa niso in skrbijo za nas državljane kot tudi druge.

Beny (nepreverjen)

Marko ne poslavlja ampak je samo zamenjal direktorja!!!

Brane (nepreverjen)

Marko se je samo priklopil na drugi TV,tako da se slovenska tv lahko poslovi zavedno od njega!!!

Starejše novice