Iz poslanske skupine Socialnih demokratov so sporočili, da je s koronavirusom okužen tudi vodja poslanske skupine Matjaž Han.

Po opravljenem hitrem antigenskem testu je bila okužba s covid-19 potrjena tudi pri vodji poslanske skupine Socialnih demokratov Matjažu Hanu.

»Prav tako je bila okužba minulo soboto s hitrim antigenskim testom potrjena pri strokovnemu sodelavcu poslanske skupine,« so sporočili iz poslanske skupine Socialnih demokratov.

Z novim koronavirusom je po poročanju STA okužen tudi direktor Sove Janez Stušek, ki se je v petek udeležil seje komisije državnega zbora za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb, na kateri je bil skupaj z devetimi poslanci. Ti so morali nato na testiranje. 

Na izid testa čaka tudi predsednik Knovs Matjaž Nemec, je sporočil na Twitterju.

Članom komisije državnega zbora za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb bo sicer testiranje tako s PCR testom kot tudi hitrim testom omogočil državni zbor. Pričakovati je, da bodo testiranje opravili tudi drugi člani poslanske skupine SD, poroča STA.

Do zdaj so bili s koronavirusom okuženi tudi ministri Andrej Vizjak, Anže Logar in Vasko Simoniti ter poslanci Danijel Krivec, Primož Siter, Soniboj Knežak, Gregor Židan, Tadeja Šuštar, Karmen Furman in Eva Irgl

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

dragan krstic (nepreverjen)

Popolnoma nič jim ne verjamem tem laznivcem iz opozicije. Zdaj blefirajo z okuzbami da bi izognili komediji o nezaupnici vladi ker vedo da bi jim cela Slovenija smejala.

Zanimiv (nepreverjen)

A vas je začelo stiskati nič bat kar hitro se cepitev da vas hitro Matilda usput pobere.Pa kdo se vam sploh kaj verjame pametni ne samo tisti ki ste jim možgane oprali .

Starejše novice