Foto: Mediaspeed
Saša Lendero je na svojem Facebook profilu objavila zapis, v katerem komentira včerajšnje dogajanje na protestu v prestolnici.

Kot smo poročali, so včeraj prestolnico zavzeli protestniki, ki so zahtevali predčasne volitve in spremembo ukrepov, povezanih s preprečevanjem koronavirusa, v priporočila.

Policisti so po koncu protesta poročali, da se v centru mesta dogajajo izgredi, na katerih so uporabili vodni top, protestniki pa so policiste tudi poškodovali.

Na protestu tudi Saša Lendero

Na protestu se je očitno mudila tudi Saša Lendero.

»Skrajneži? Ne! Ljudje, ki ne morejo in nočejo živeti v sovraštvu. Iz prve roke, ker mediji lažejo - protesti so bili mirni, izgredi pa nastavljeni. Samo toliko, da boste vedeli!« je zapisali v svoji Facebook objavi.

Vir: Facebook profil Saša Lendero

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

marjan (nepreverjen)

Tole bi samo napisal: Lenderova na protestih... Mama deklici, kakor vem... In ta mama, med 8000 ljudmi brez maske. Zame je to skrajno neodgovorno do otroka.

Stane (nepreverjen)

Ali ste kdaj slisali za brezalkoholno pivo? Ali ste kdaj videli brezalkoholno pijaco v plocevinkah? Kaj bitate neumnosti,brez preverjanja.
Vsak,kj gre na pot je dobro,da vzame s seboj kaj brezalkoholnega.
A SO MAMICE VEDELE,DA BO VLADA NAREDILA SRANJE,DA BO IMELA IZGOVOR ZA ZAOSTROVANJE RAZMER?? NISO VEDELE! KAKE ZASUZNJEVALNE MASKE,BIMBO???

In reply to by marjan (nepreverjen)

Starejše novice