Slika je simbolična.
Štajerski policisti obravnavajo že peti primer poskusa uboja na območju Policijske postaje Celje. V pretepu več oseb je 31-letnik z ostrim predmetom hudo poškodoval drugega moškega.

Policisti Policijske uprave Celje so bili včeraj, ob 19.15, na interventno številko 113, obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, natančneje, da se v Celju na Ljubljanski cesti pretepa več oseb

Policisti in kriminalisti so z ogledom kraja in zbiranjem obvestil ugotovili, da je bilo v prepiru in pretepu udeleženih več oseb.

Ugotovljeno je bilo, da je 31-letni moški, sicer državljan Kosova, z začasnim bivališčem v Sloveniji, napadel in z ostrim predmetom poškodoval 28-letnega moškega, državljana Kosova, ter ga hudo telesno poškodoval

Poškodovani moški je bil odpeljan v Splošno bolnišnico Celje, kjer je ostal na zdravljenju in ni v smrtni nevarnosti

Osumljenemu so policisti odvzeli prostost in ga pridržali zaradi suma storitve poskusa uboja.

Policisti in kriminalisti Policijske uprave Celje intenzivno nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi motiva in z drugimi preiskovalnimi dejanji v zvezi navedenega kaznivega dejanja.

Spomnimo ...

Gre že za peti primer uboja na območju Policijske postaje Celje v letošnjem letu.

1. januarja je prišlo med naključnima moškima do prepira, pri čemer je 35-letnik z nožem zabodel 38-letnega moškega in ga huje poškodoval. Policija storilca še vedno išče.

3. januarja pa so policisti obravnavali poskus umora v enem izmed domov upokojencev. Ponoči je namreč 64-letni stanovalec z nožem napadel 71-letnega sostanovalca in ga pri tem hudo poškodoval.

6. januarja pa so bili celjski policisti obveščeni o poskusu uboja v Preboldu, kjer je neznani moški zabodel 44-letnega moškega in ga hudo poškodoval. 

Naslednjega dne, 7. januarja, pa so bili celjski policisti obveščeni še o poskusu umora v Celju, kjer je moški zabodel 45-letno žensko in jo hudo poškodoval.

Prav tako je na območju Celja prišlo do napada v Šolskem centru Celje, v katerem je 16-letni dijak s škarjami napadel profesorico.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Borut Jug (nepreverjen)

Oba kosovarja izgnat iz Slovenije za vedno.

Starejše novice