Slika je simbolična.
Policisti so sporočili nekaj novih podrobnosti, povezanih s prepirom v Celju, ki je prerasel v pretep.

Celjski policisti so bili ta teden obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, natančneje, da se v Celju na Ljubljanski cesti pretepa več oseb

31-letni moški, sicer državljan Kosova, z začasnim bivališčem v Sloveniji, je napadel in z ostrim predmetom poškodoval 28-letnega moškega, državljana Kosova, in ga hudo telesno poškodoval, so ugotovili policisti.

Kmalu po dogodku so prostost odvzeli štirim osebam, tujim državljanom, začasno stanujočim na območju Celja, starim 19, 27, 31 in 34 let, so sporočili danes.

31-letnika so včeraj zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja, privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil sodno pridržanje.

Oškodovani zaposleni pri 31-letniku

Ostale tri, ki so jih ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilništva, so po opravljenih preiskovalnih dejanjih izpustili na prostost.

Osumljeni so v pretepu poškodovali štiri osebe, prav tako tuje državljane.

Policisti so razjasnili tudi ozadje pretepa. Med njimi je prišlo do prepira zaradi določenih nesoglasij glede delovnega razmerja. Oškodovani so namreč zaposleni pri 31-letnemu osumljencu.

Vse štiri osumljene so kazensko ovadili, prav tako so na podlagi zakona o tujcih in določb kazenskega zakonika, iz razlogov javne varnosti predlagali, da se jim izreče ukrep odstranitve tujca iz države, so še sporočili s Policijske uprave Celje.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Sergej (nepreverjen)

Kaj je vzrok???
Šiptarska posla!!!!!!

Starejše novice