Foto: Jaka Arbutina
Najemna pogodba za bar Ranca je potekla, občina v nov razpis.

Mestna občina Ptuj je objavila javno zbiranje ponudb za oddajo gostinskih objektov v pristanišču Ranca ob Ptujskem jezeru. 

Na tem mestu sta postavljena dva objekta, prvi je v izmeri skoraj dvajset kvadratnih metrov. Tukaj se nahajajo tudi sanitarije. V sklopu je tudi drugi objekt, ki je v enaki izmeri, tukaj je še lesena terasa, objekta sta povezana s pergolo. 

Na leseni terasi bo možna tudi postavitev letnega vrta z gostinskimi mizami, stoli, senčniki, ležalniki in drugo opremo. 

Prostor se bo oddal za pet let, bar pa mora obratovati vsako leto predvidoma med 15. aprilom in 15. oktobrom. Pri tem se je mogoče tudi sporazumno dogovoriti o obratovanju izven navedenega obdobja.

In kakšna je najemnina? 

Občina pričakuje najemnine vsaj 3050 evrov bruto. Pri tem si mora gostinec sam nabaviti opremo za izvajanje gostinske dejavnosti. Neto vrednost najemnine je 2500 evrov, kar je brez vključenega davka na dodano vrednost. 

Razpis pa se je sicer zaključil 27. marca, kar pomeni, da so morale vse ponudbe že prispeti. Javno odpiranje ponudb bo potekalo 29. marca, ob 16.00. 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

KEKEC (nepreverjen)

Kdo bo te v poletnih večerih sedel tam, če pa po navadi močno smrdi? Jaz že ne...

Starejše novice