Slika je simbolična.
Denar in druga sredstva za štiri otroke, ki so po krutem umoru v bližini Kidričevega ostali brez mame, se bo zbiralo še do petka.

Po tem, ko so se včeraj na pokopališču v Vidmu pri Ptuju poslovili od tragično umorjene 33-letnice, se je oglasila prijateljica žrtve in sporočila, da denar za štiri otroke, ki so ostali brez mame, zbirajo še do petka.

Ganljiv zapis in lepa gesta

Spomnimo. Frizerski Studio Ella je z zbiranjem denarja za štiri otroke začel kmalu potem, ko se je izvedelo, da je bila 33-letnica iz okolice Ptuja, ki je bila pogrešana od 23. marca, kruto umorjena s strani 37-letnega partnerja in 33-letnice iz okolice Lenarta.

Osumljenca sta bila sodelavca, ki sta se zbližala. Oba sta bila nezadovoljna s svojimi partnerskimi zvezami, zato sta skupaj načrtovala umor 33-letne partnerke osumljenca, ki sta ga na zahrbten način tudi izvedla.

Frizerski Studio Ella se je na družbenem omrežju Facebook takrat s čustvenim zapisom poslovil od pokojne matere štirih otrok, ob tem pa zapisal, da bodo v salonu zbirali denar za pomoč otrokom, ki so čez noč postali sirote. 

Do zdaj zbrali več kot 5000 evrov

Po zelo čustvenem tednu in pogrebu se je včeraj ponovno oglasila prijateljica žrtve, ki vodi Frizerski Studio Ella ter se zahvalila vsem, ki so darovali denar in v samo šestih dneh uspeli zbrati 5175 evrov.

Poleg denarja so ljudje darovali še druga sredstva, ki bodo zagotovo prišla prav štirim otrokom, ki so ostali brez mame, Frizerski Studio Ella pa opozarja, da denar zbirajo samo še do petka.

Darujete lahko tudi na drugih naslovih

Denar lahko otrokom darujete tudi preko Rdečega križa, svojci žrtve pa so se na včerajšnjem pogrebu odrekli cvetju in svečam za pomoč otrokom.

Komentarji (2)

GOLIATH (ni preverjeno)

Ti ubogi otroci bodo pomoč potrebovali še vsaj 15 let, ne pa samo do petka. Strela naj scvre coprnico, ki je to zagrešila!!!

Sergej 22 (ni preverjeno)

Upam da se ne bo davčna spravila na te zneske

Starejše novice