Termin

Turistično društvo Žetale vas vabi na drugi Srnjakov tek, ki bo 21. septembra 2019 s pričetkom ob 10.00 v Športnem parku Rim ponudil dve trasi - ca. 6-kilometrski tek trojk in 10-kilometrski posamični tek. Trase peljejo po razgibanih haloških gričih, zanimivih za vse bolj ali manj gibčne srne in srnjake.

Pri teku trojk, morajo vsi trije tekači na cilj priteči sočasno, za kar je potrebno timsko delo. Prijatelji, ljubitelji športa, sodelavci ali poslovni partnerji - vabljeni, da okrepite ali testirate nivo vašega sodelovanja.

10 km posamični tek je namenjen nekoliko resnejšim tekačem, ki se bodo na zelo razgibani progi lahko preizkusili svojo vzdržljivost.

Obvezna je predhodna prijava tekačev na povezavi https://td-zetale.net/srnjakovtek/prijava, v primeru prijave na dan dogodka je prijavnina višja. Vsi tekmovalci dobijo toplo malico, brezalkoholno pijačo in paket presenečenja s tekaško majico. Po tekih bo nastopila etno-jazz skupina Pocket Edition.

Dogodek bo združil skrb za zdravje, timsko delo in kulinarično ponudbo haloške regije, hkrati pa bo dogodek del prireditev ob Občinskem prazniku Občine Žetale.

Več informacij o teku in prijavi najdete na http://td-zetale.net/srnjakovtek

Vabljeni!

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?