Termin
Prizorišče

Eden najbolj priljubljenih webinarjev za starše to poletje, ki si ga je ogledalo že več kot 3400 staršev in pedagogov!
Naj ste učitelj ali starš, vse kar naredite za otroke, naredite za njih z najboljšimi nameni. Narediti želite vse, da bodo zdravi, srečni, zadovoljni in uspešni. S pomočjo NLP boste spoznali orodja in tehnike, ki vam bodo služile pri delu z otroci, vam ga olajšale in vam in otrokom prinesle več uspeha in veselja.
Nedvomno se večkrat sprašujete, kako se lahko z vašim otrokom bolj povežete in dosežete, da se bodo vse naučili, opravili vso njihovo delo in imeli posluh za to, da morate tudi vi opraviti svoje obveznosti in rabite tudi nekaj časa zase?
Mogoče ste celo že čisto obupani in se vam zdi, kot da vas le redko razumejo, kaj jim želite povedati oziroma kaj želite od njih? Veliko staršev se spopada s to uganko in ta vprašanja se sprašujejo mnogi.
Vabimo vas, da se nam pridružite na uvodnem BREZPLAČNEM webinarju Vzgoja in učenje z manj stresa, na katerem vam bomo podali nekaj uporabnih nasvetov, kaj lahko naredite, da boste lažje opravili delo z vašimi otroci in da bodo raje naredili to, kar od njih želite. Prvo predvajanje webinarja si je ogledalo več kot 1000 staršev in njihovi odzivi so bili izjemno pozitivni.
Na webinarju boste razvili veščine pozitivne komunikacije, s katero boste z otroci lažje in učinkoviteje komunicirali. Naučili se boste lažje zbirati besede, ki prinašajo rezultate, ki jih želite (da otroci »ubogajo«). Spoznali boste, kako vaše pozitivne misli pozitivno vplivajo na vedenje otrok. Predstavili vam bomo orodja za večje sodelovanje otrok oziroma kako lahko pomagate otroku prevzeti nadzor nad seboj, da razvija neodvisnost in odgovornost.
Obvezne prijave na: https://nlp-center.si/.../ucenje-in-vzgoja-otrok-s.../

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?