Termin
Prizorišče

WordPress je eno izmed najbolj razširjenih spletnih orodij oziroma CMS (Content Managment System) sistemov za izdelavo dinamičnih spletnih strani. Prvotno je nastal kot blogersko orodje in je danes daleč najbolj priljubljen, saj je je upravljanje z njim povsem enostavno in to lahko počne uporabnik_ca oziroma lastnik_ca spletne strani sam_a.
Mentor Črtomir Rosić (portala Discover Ptuj in Mojsvet.info) ima dolgoletne izkušnje na področju izdelave in urejanja spletnih strani v sistemu WordPress ter pisanja spletnih besedil in svoje znanje lahko preda tudi tebi.
WordPress ni samo najbolj razširjen, velja tudi za najboljši CMS sistem v svetovnem merilu. Primeren je tako za začetnice_ke kakor tudi za napredne uporabnice_ke in je na voljo tudi v slovenskem jeziku. Ker je zelo popularen, zanj obstaja veliko dodatnih vtičnikov (plugins), s pomočjo katerih lahko svojo spletno stran spremeniš v praktično karkoli (osebno spletno stran, predstavitev podjetja, blog, spletno galerijo, spletno trgovino, popotniški blog itd.).
Za udeležbo na tečaju potrebuješ prenosni računalnik.
CENA:
40 EUR / mladi (15-29 let): 32 EUR
PRIJAVA:
http://www.cid.si/.../izdelaj-spletno-stran-v-wordpressu/

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?