Termin

Jan Plestenjak z novim albumom V naju še verjamem in velikim koncertom v Sončnem parku ob Dominikanskem samostanu na Ptuju

Po treh letih nestrpnega pričakovanja, smo ga dočakali! Nov, tokrat že 15. album, je končno tu in z njim 11 čudovitih avtorskih skladb, med katerimi ne manjkajo uspešnice, kot so 'Meni dobro je', 'Zgoraj je nebo' in 'V naju še verjamem'.

Jan Plestenjak, prekaljeni glasbeni maček, vsekakor spada med najuspešnejše in najbolj priljubljene slovenske glasbenike, ki se v svoji zavidljivi 30-letni karieri lahko pohvali z neštetimi hiti in razprodanimi koncerti. A kot zgleda, mu idej po vseh teh letih še vedno ne primanjkuje in tako danes premierno predstavlja svoj najnovejši album 'V naju še verjamem'. Kot pravi sam, je včasih na pravo inspiracijo treba le malce dlje čakati.

Album 'V naju še verjamem', ki je nastajal v njem ljubem Strunjanu, tokrat vsebuje 11 avtorskih pesmi, ki jih je med drugim tudi sam produciral. Tokratni album slavi vero v prijateljstvo, ljubezen in vase. Tako ni čudno, da je k sodelovanju povabil kopico svojih prijateljev – odličnih glasbenikov in pevcev, za katere verjame, da »ne skoparijo z dušo, ko je z njo treba polniti jadra vsaki pesmi«.

VSTOPNICE: Eventim, Mestna blagajna, Ptujska kavarna in Dominikanski samostan

Čaka vas posebno doživetje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?