Termin
Prizorišče

Vljudno vabljeni v četrtek, 17. maja 2018, ob 19.00, v Dom KULTure MuziKafe na prav posebno predavanje pod naslovom Zaživite svoje skrite talente. Predavatelj bo Nenad Vladić, njegov posebni gost pa Dejan Zavec.

Kot marsikdo med nami se je tudi Nenad Vladić dlje vrtel okoli smisla svojega obstoja. Udeleževal se je tematskih delavnic, odpiral neštete dialoge, odgovor pa iskal tudi v tišini samostana. Nenazadnje se je po Resnico odpravil k ljudem, ki so s svojim delom in talentom posegli po najvišjih vrhovih osebnega in družbenega uspeha. Skozi doživeto je prišel do globokega spoznanja, da v sebi prav vsak skriva ključ za trajno srečo in zadovoljstvo. Nenad je prepričan, da imamo vsi nek talent. Vi, jaz, vsi. Svoje talente, motive, želje, delovne navade, osebnostne lastnosti, razmišljanja in celo utrinke iz otroštva so z njim delili Ivo Boscarol, Dejan Zavec, Bernarda Marovt, Uroš Perić, Lara Bohinc, Alen Kobilica, Katarina Venturini, Peter Florjančič, Robert Lešnik in Alenka Kraigher. Navdahnjen z zgodbami teh desetih uspešnih Slovencev je avtor napisal knjigo Od talenta do uspeha, ki je med bralci že uspešnica!

Najbolj pomembna spoznanja bo Nenad v četrtek delil z vami. Na predavanju in tudi v druženju po uradnem delu se mu bo tokrat pridružil eden izmed velike deseterice – Dejan Zavec. Za zakusko bo poskrbela talentirana kulinarična ekipa kmetije Cimerman, ki z načelom »od njive – do mize« predstavlja odličen primer inovativnega pristopa.

Vstop prost!

Vir: Slavica Strelec, KGZS Zavod Ptuj

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?