V trgovini Lotique v Europarku je potekala Mini šola ličenja z Indiro Ekić. Ob njej je za Mariborinfo podelila dobre nasvete glede ličenja.

Šole ličenja z Indiro Ekić se je udeležilo 30 srečnic, ki so bile izžrebane, na tečaj pa so lahko pripeljale še eno prijateljico. Simpatična blondinka je za Mariborinfo priznala, da je to njena prva uradna večja šola ličenja, a učenje ličenja ji je šlo odlično od rok.

V šoli je Indira tečajnicam pokazala, kako ustvariti dnevni make-up za začetnike, kasneje pa je v treh minutah tak videz dopolnila s tremi potezami in dnevni videz nadgradila v nočnega. 

Indira sicer liči po vsej Sloveniji, še posebej jo številne predstavnice nežnejšega spola najamejo za ličenje za večje dogodke, kot je poroka.

Kaj pravi Indira o vsakodnevnem nošenju umetnih trepalnic?

Velikokrat lahko slišimo, da umetnih trepalnic naj ne bi nosili vsak dan in ta mit smo preverili pri Indiri, ki pravi: »Če trepalnice in lepilo trepalnic previdno odstranimo, le-te našim trepalnicam ne škodujejo.«

Ko smo Indiro povprašali za nasvet za nakup umetnih trepalnic nas je presenetila. Navdušena je namreč nad trepalnicami iz znane trgovine Primark, ki stanejo le 1,50 evra – primerljive so s trepalnicami, ki znašajo 30 evrov. 

Na kaj prisega Indira pri ličenju?

Indira je povedala, da se poleti poslužuje predvsem pastelnih barv, ki pričarajo svež videz. Zvesta je naravnemu videzu, črnih senčil pa skoraj ne uporablja. Za jesen, ko se vesele barve prevesijo v umirjene, napoveduje umirjene tone – predvsem rjave in vijolične.

Za vse, ki bi se šole ličenja z Indiro rade udeležile imamo veselo novico – Indira obljublja, da bo v septembru dogodek ponovila.

Eva Božič

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

pipirire14

priložnosti za vaše projekte

Za vse vaše vloge za posojila, to zahteva obnovitev vašega podjetja, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup doma, ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov. Strinjam se, da vam pomagam z zneskom od 5 000 do 10 000 000 EUR s stopnjo 3% na leto in v trajanju od 1 do 30 let. Prosim, stopite v stik z mano za več informacij. prosim kontaktirajte me.
E-pošta: [email protected]
Viber: +22 995 608 568

Starejše novice