V avtohiši Furman so predstavili novo hibridno vozilo Toyota RAV4, katero so podprli tudi znani Slovenci in ptujski kurenti.

V ptujski avtohiši Furman so na poseben način predstavili novo hibridno vozilo Toyota RAV4. V salonu vozil se je zbralo veliko število radovednih obiskovalcev, ki so nestrpno pričakovali, da si bodo lahko končno ogledali novega jeklenega konjička, ki bo kmalu zavzel slovenske ceste. Na dogodku so bili prisotni tudi trije znani Slovenci. Najprej je obiskovalce presenetil boksarski prvak Dejan Zavec nato se je v salon pripeljal »puščavski lisjak« Miran Stanovnik za konec pa se jim je pridružil še mariborski bobnar Marko Soršak Soki.

Toyota Slovenija podpira projekt 20za20

Soki je odrl prtljažnik avtomobila, ki je bil parkiral v salonu, iz njega vzel bobne, jih sestavil in zaigral. Ob tem se mu je pridružil učenec iz Osnovne šole Breg, katero je s pomočjo ptujske avtohiše Furman obdaril z glasbili v sklopu projekta 20za20.

»Ponosen sem, da mi je Toyota Slovenija stopila ob bok pri mojem projektu. Skupaj smo obdarili že več šol in res odlično sodelujemo. S projektom grem naprej, saj je glasba jezik, ki ga govorimo vsi. Rad bi poudaril še to, da je Ptuj edina občina v Sloveniji, kjer so vse osnovne šole prejele inštrumente. Hvala vsem za pomoč, res ste neverjetni, da smo tako stopili skupaj,« je povedal Soki.

Za piko na i pa so na koncu v avtohišo prišli še kurenti in s svojo dobro voljo celotno prireditev zaključili na svojevrsten način.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice