FOTO: Mimi Inhof / Bfree koncerti
Kanadski zvezdnik (daljnih) hrvaških korenin je sinoči pripeljal svoj stilsko dovršen šov v skoraj polno zagrebško Areno.

Štiriinštiridesetletni pevec Michael Bublé, ki ga radi primerjajo s Frankom Sinatro, je pokazal, kako šov biznis deluje na najvišjem nivoju.

Oder z domiselno razsvetljavo se je razprostiral po pol parterja, spremljal ga je odlično uigran big band, občinstvu pa je pihal na dušo s pravo mero sentimenta, humorja ('tole je pesem za zaljubljene parčke, a tisti samski brez skrbi, je tudi idealna za manage a tróis, po domače trojček') in življenjskih modrosti ('oče mi je o starševstvu dejal: sine, zdaj bodo dnevi dolgi, leta pa kratka').

Skozi slabi dve uri koncerta je ohranjal pristni stik s publiko, ves čas se je rokoval in večkrat delal selfije s tistimi v prvih vrstah. Kot je nekdo dejal: »Tako je profesionalen, da deluje popolnoma spontano.«

Če bi cene vstopnic bile dostopnejše - za dobro pozicijo v dvorani je bilo potrebno odšteti 135 evrov, bi Arena verjetno pokala po šivih. Mogoče prihodnjič.

FOTO: Mimi Inhof / Bfree koncerti

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice