Že dve leti se kopalci v središču Selc na Hrvaškem pritožujejo nad izposojevalcem ležalnikov, ki »terorizira« tiste, ki ne želijo najeti njegovih ležalnikov. Prejšnji teden je ponovno užalil turiste in grobo kričal na njih.

Turisti plaže Poli mora, v vasici Selce pri Crikvenici, so že leta žrtev nezaslišanega vedenja bahatega izposojevalca ležalnikov, ki po trditvah vaščanov, že dve leti »terorizira« kopalce, ki ne želijo najeti njegovih ležalnikov. 

Kričal in žalil turiste

Eden izmed neprijetnih incidentov se je ponovil prejšnji teden, ko je izposojevalec grobo kričal in žalil turiste. Ko je prišel do moškega in ga začel tikati, se je ta obrnill k njemu in mu rekel, naj pazi, kako govori in češ, da »niso skupaj pasli ovce« ter naj ga vika. Izposojevalec je postal še bolj nesramen in mu rekel, da »deluje tako, kot da je nekoč res ovce pasel«.

Mestni prebivalci pravijo, da si koncesionar »prisvojil« celotno plažo in se obnaša kot, da je šef te sicer javne plaže. Turistom naj bi kasneje tudi odstranil brisače s plaže.

Iz Crikvenice sporočajo, da bodo izposojevalca ležalnikov povabili na pogovor, saj želijo takšne incidente preprečiti.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice