Nekdanji košarkarski zvezdnik Kobe Bryant je eden od petih mrtvih v helikopterski nesreči v Kaliforniji. V nesreči je umrla tudi njegova 13-letna hči.

Ameriška televizijska mreža TMZ poroča, da je eden od petih mrtvih v helikopterski nesreči v Kaliforniji tudi nekdanji košarkarski zvezdnik Kobe Bryant. V hudi nesreči so umrli vsi potniki na krovu, med njimi je bila tudi Kobejeva 13-letna hči Gianna.

Po poročanju TMZ je bil helikopter last 41-letnega Kobeja Bryanta, v njem pa so bi bile še štiri osebe.

Tamkajšnje oblasti so potrdile, da je pri kraju Calabasas strmoglavil helikopter s peterico ljudi na krovu, ameriški mreži ESPN in ABC poročata, da je med žrtvami tudi Bryant.

Bryant je igral na poziciji branilca v ameriški košarkarski ligi NBA, celotno kariero je igral za moštvo Los Angeles Lakers, s katerim je petkrat postal prvak lige NBA. Z ameriško reprezentanco je dvakrat postal olimpijski prvak. Njegov oče Joe »Jellybean« Bryant je igral za Philadelphia 76erse.

Bryanta so vedno kritizirali zaradi njegove igre. Pogosto so ga označevali za egoističnega in sebičnega igralca, ki igra le za svojo statistiko na račun svoje ekipe. Kljub vsemu, pa je vedno veljal za igralca, ki se lepo obnaša. Javnost se je navadila na igralce, o katerih so krožile govorice o divjem življenju, Bryant pa je veljal za človeka, ki se temu ogiba.

Kobe Bryant je brez zadržkov večkrat javno pohvalil igro slovenskega Luke Dončića in celo priznal, da je njegov oboževalec.

Na tragično nesrečo se je odzval tudi Luka Dončić ...

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice