»Poročna fotografija? Samo še po puško skočim … «

Poročne fotografije zakonce spremljajo vse življenje. Mirjam Potočnik iz Štrigove na Hrvaškem in Prlek Franjo Bukovec bosta svoj skok v zakonski jarem vsekakor ohranila v prav posebnem spominu.

Vse za popolno poročno fotografijo

Kot poročajo Međimurske novine, sta prebivalka medžimurske vasi, ki je od Čakovca oddaljena 20 kilometrov, in Prlek minuli konec tedna dahnila usodni da. 

Obredu je seveda sledilo še uradno fotografiranje, kot se za tako pomembno življenjsko prelomnico spodobi. Vendar pa se mladoporočenca nista odločila za ravno vsakdanjo poročno fotografijo. Nevesta je namreč pograbila po orožju in trenutek ovekovečila kar s puško v roki

Poročna fotografija je kmalu zaokrožila med ljudmi, postala prava senzacija in na spletu izzvala kopico komentarjev.

Nevesta, lovka in trebušna plesalka

Zamisel za nenavadno poročno fotografijo se je seveda porodila iz Medžimurkine ljubezni do njenega konjička. Že vrsto let se namreč ukvarja z lovom in je tudi aktivna članica lovskega društva Fazan iz Štrigove. Ob tem pa se velika ljubiteljica narave ukvarja še s trebušnim plesom.

Vsaj nevestina ljubezen do lova je torej resnično močnejša od vsega drugega. Njen izbranec pa bo gotovo dvakrat premislil, preden bo v zakonu ušpičil kaj neumnega.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice