Na najbolj znameniti ulici v Dubrovniku vam letos za kavo ne bodo zaračunali toliko, kot je bila to praksa v preteklih letih. Cena je letos namreč primerljiva našim na Ptuju.

Takšen mesec junij, kot ga imajo letos na Hrvaškem, sploh pa v Dubrovniku, ne pomnijo niti najstarejši prebivalci tega mesta, piše hrvaški index.hr. Mesto je prazno, na ulicah praktično ni nikogar, veliko gostiln in apartmajev je zaprtih. 

Poleg cen nastanitev, o katerih smo že pisali, so padle tudi cene v lokalih. Kot piše index.hr, so pred dnevi prejeli račun bralca, ki si je privoščil točeno pivo in kavo, za vse skupaj pa je odštel 47 kun, torej nekaj več kot 6 evrov. Ob tem je na računu zapisano še, da bi piva morala stati 55 kun, a je dobil popust in zanjo plačal 37 kun. 

Spomnimo, da so na družbenih omrežjih v preteklosti večkrat zaokrožili računi iz omenjene ulice, na katerih je bilo vidno, da je za kavo potrebno plačati tudi do 8 evrov, zdaj jo dobite za 1,30 evra. Časi so se v zelo kratkem času precej spremenili.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice