Pripravili smo izbor prostih delovnih mest v tujini.

Priložnosti za delo se ponujajo razvijalcem programske opreme, kuharjem in farmacevtom. Posebej izpostavljamo razpis za plačana pripravništva pri Evropski komisiji.

Razvijalec programske opreme – Nemčija

Delodajalec predstavlja skupino tehnološko povezanih podjetij z mednarodno uveljavljenimi rešitvami s področja varnosti in mobilnosti. Izbrani kandidat bo skrbel za oblikovanje in programiranje komponent ter specifikacij programske opreme, analizo zmogljivosti programske opreme in oblikovanje novih orodij, dokumentiranje in preverjanje razvitih izdelkov ter podporo za integracijo programske opreme.

Od kandidatov pričakujejo univerzitetno diplomo iz računalništva, elektrotehnike ali primerljive izobrazbe, izkušnje z razvojem in integracijo računalniških programov, zelo dobro znanje programiranja v C # / .NET Framework ter poznavanje razvojnih metod, na primer Clean Code, TDD in Unit Tests. Zaželeno je poznavanje .NET Core, Win 10 in / ali UWP. Dodatno se zahteva zelo dobro govorno in pisno znanje angleščine, prav tako predstavlja prednost znanje nemščine. Letna plača znaša od 70.000 do 75.000 evrov. 

Kuhar, pomočnik v kuhinji - Avstrija

Delodajalec iz okolice Beljaka ponuja možnost za zaposlitev kuharju in kuharskemu pomočniku v restavraciji Road Trip. Pričakovane so delovne izkušnje na primerljivih področjih, medtem ko znanje nemškega jezika ni nujno.

Izbrani kandidat bo poleg pogodbe za nedoločen čas in poln delovni čas deležen še brezplačne nastanitve in prehrane. Kuharju bo pripadlo mesečno plačilo v višini 1.840 evrov bruto, medtem ko bo kuharski pomočnik prejemal 1.388 evrov.

Farmacevt – Švedska

Mednarodna zaposlitvena agencija AG Johnsen išče nove sodelavce za eno največjih farmacevtskih podjetij v Skandinaviji. Kandidati za delo potrebujejo dovoljenje za delo na področju farmacije v lekarni v Sloveniji. Delovna mesta bodo v različnih manjših in srednje velikih mestih na Švedskem. Izbrani kandidati bodo skrbeli za informiranje strank o uporabi zdravil, prodajo in postrežbo ter izvajanje in zagotavljanje kakovosti na ključnih področjih podjetja.

Delodajalec med drugim pričakuje magisterij iz farmacije, najmanj eno leto delovnih izkušenj na področju farmacije, sposobnost in veselje za delo v skupini ter pripravljenost za delo v različnih delih Švedske. Prednost predstavlja tekoče znanje angleščine in osnovno zanje švedščine je prednost. Začetniška mesečna plača znaša 29.000 švedskih kron oziroma okrog 2.750 evrov.

Pripravništva pri Evropski komisiji

Evropska komisija do 31. januarja, do poldneva zbira prijave za plačana pripravništva, ki se bodo začela 1. oktobra in bodo trajala pet mesecev. Na voljo je 1800 mest. 

Vabimo vas, da za ponudbo vseh delovnih mest po državah evropskega gospodarskega prostora obiščete portal EURES, medtem ko za delo v okviru institucij in agencij EU predlagamo obisk spletne strani EPSO

Prispevek je nastal v sodelovanju z Informacijsko točko Europe Direct Pomurje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice