Ponujamo vam izbor prostih delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja (EPSO).

Tokrat predstavljamo priložnosti za različne animatorje in inštruktorje, delo v zaposlitveni agenciji ter pripravništvo v uradu Evropskega varuha človekovih pravic.

Posrednik za zaposlovanje – Irska

Agencija za zaposlovanje na Irskem išče posrednika za zaposlovanje, ki bo odgovoren za vzdrževanje stikov z naročniškimi podjetji in zagotavljanje ustreznih delavcev zanje. Ob tem bo opravljal razgovore s kandidati in svetoval glede možnosti, ki jih imajo na trgu dela.

Ponujajo osnovno bruto plačo 2500 evrov mesečno, izkušnje pri delu v zaposlitveni agenciji pa predstavljajo veliko prednost.

Športni ali otroški animator – Španija/Grčija

Hotelska veriga Iberostar ponuja več prostih delovnih mest v Grčiji oziroma Španiji. Iščejo predvsem otroške in športne animatorje, artiste, plesalce, glasbenike in pevce ter inštruktorje fitnesa, aerobike, joge in pilatesa.

Potrebovali boste sicer znanje vsaj dveh evropskih jezikov poleg slovenščine.

Elektrotehnik ali elektroinženir na oddelku vzdrževanja – Italija 

Z izobrazbo elektrotehnične smeri in petimi leti ustreznih delovnih izkušenj s področja industrijske avtomatizacije se lahko v Italiji lotite vzdrževanja in programiranja avtomatskih strojev.

Srednja medicinska sestra, bolničar – Nemčija 

Podjetje Confianza, ki se ukvarja s posredovanjem prostih delovnih mest na področju zdravstvene nege, medtem za svoje naročnike išče iščejo medicinsko osebje za delo v Münchnu in okolici. 

Delo poteka v bolnišnicah, klinikah in domovih ostarelih. Plača za bolničarje in negovalce znaša najmanj 1.530 evrov neto mesečno, za medicinske sestre vsaj 2.100 evrov.

Plačano pripravništvo – Evropski varuh človekovih pravic – Belgija, Francija

Evropski varuh človekovih pravic pa od 1. februarja sprejema prijave za najmanj štiri- in največ 12-mesečno plačano pripravništvo. Delovne naloge obsegajo pomoč pri preiskavah prejetih pritožb, pomoč pri medijskem komuniciranju, sodelovanje pri projektih IT in raziskovanjih, relevantnih za delo varuha. 

Potrebovali boste diplomo s področja političnih ved, evropskih študij, mednarodnih odnosov, evropske javne uprave, človeških virov, prava, revizije ali ekonomije.

Prispevek je nastal v sodelovanju z informacijsko točko Europe Direct Pomurje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice