Izkrskali smo, kaj naj bi melodija zvonjenja vašega telefona povedala o vas.

Ljudi najpogosteje analiziramo po njihovih izbirah, kot so na primer hrana, pijača, oblačila, barva, znamka avtomobila celo po njihovem smehu ali morda melodiji zvonjenja telefona. Trend nastavljanja najrazličnejših glasbenih podlag ali komadov za melodijo zvonenja je postal povezan z mislimi in vrednotami, interesi in socialnimi perspektivami. Torej, če pustimo stranski zabavni element tega trenda ob strani, bi lahko rekli, da ljudem dodaja nekaj začimbe k osebnosti. 

Izbrskali smo, kaj naj bi melodija zvonjenja vašega telefona povedala o vas.

Standarno zvonjenje - Ste v svojem telefonu nastavili običajen ali privzeti način zvonjenja? Morda ciljate na varnost. To pomeni, da ne želite, da vas melodija zvonjenja definira, torej ljudem okoli vas ne želite sugerirati, kaj vam je všeč in kakšen človek ste. Ljudje, ki imajo standardno zvonjenje, naj bi veljali za bolj mirne osebnosti, ki ne želijo preveč razkrivati o sebi. 

Staromodno zvonjenje - V svetu pametnih telefonov in napredne tehnologije je težko verjeti, da nekateri ljudje še vedno uporabljajo tradicionalne melodije zvonjenja. Ti ljudje so staromodni. Lahko prikazujejo »anti-tehnološki« duh! Preveč so leni ali preveč zaposleni, da bi v svoje življenje pritegnili nove in najnovejše tehnologije.

Praznične melodije zvonjenja - Številni ljudje imajo na svojih telefonih za zvonjenje nastavljene praznične tone. To je dobra poteza le, če je resnično praznični mesec. Taki ljudje uživajo celo najmanjšo srečo v življenju in so optimistični. V primeru, da tovrstno zvonjenje veselo igra tudi izven počitniške sezone, pa le dokazuje, da je oseba precej lena.

RnB in hip hop zvonjenja - V večini primerov gre za osebe mlajše od 30 let. Takšne melodije zvonjenja izberejo ljudje, ki imajo radi adrenalin. So mladi, 'kul', smešni, sovražijo biti ujeti in ljubijo hitrost. 

Tih način zvonjenja ali vibriranje - Ljudje, ki imajo svoje telefone nastavljene na tih način ali na vibriranje, ne želijo, da bi jih sodili drugi. Na drugi strani so takšni ljudje zanesljivi in pripadajo tihi, toda močni vrsti. Imajo klasično osebnost in verjamejo v užitek bolj finih in intelektualnih stvari v življenju.

Preberite še

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice