Kako Orban in Norris preživita skupne urice? Z ogledom urjenja protiteroristične enote, seveda.

Gotovo se še spomnite nekoliko presenetljivega obiska Chucka Norrisa v Ljubljani. Te dni se je Norris znova mudil nedaleč od naših krajev. Obiskal je naše vzhodne sosede in se tam sestal z madžarskim ministrom Viktorjem Orbanom. Posnetki njunega druženja so zdaj zaokrožili po spletu.

Prijatelja za vedno?

Ob srečanju je holivudski zvezdnik Orbana nemudoma objel in dejal:

»Toliko sem slišal o vas, da se mi zdi, kakor da se že poznava.«

Madžarski premier je medtem potožil, da je kar 90 odstotkov komentarjev na njegov račun negativnih, ter se pošalil, da je med liberalci osovražen bolj kot Trump. 

Med vožnjo v avtomobilu sta se še nekoliko zbližala. Minister je spregovoril o svojem ozadju in se označil za »cestnega pretepača«, ki nikakor ni del elite. Poklepetala pa sta tudi o družinskem življenju, preden sta si ogledala urjenje protiteroristične enote, ki po Orbanovih besedah predstavlja vrhunec narodne obrambe.

Predstavitev je na mojstra borilnih veščin očitno naredila močan vtis, saj je dejal, da boljšega urjenja ni videl še nikjer na svetu. Ob slovesu pa je druščini zagotovil, da ostajajo prijatelji.

Svojo dogodivščino je teksaški mož postave sicer delil tudi na družbenem omrežju Twitter, kjer je razložil, da ga je v Madžarsko privedlo vabilo dobrodelne organizacije madžarskih baptistov HBAid.

VIDEO: YouTube (Generator)

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice