Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Ormož.

Ob 7.31 so bili policisti obveščeni o gibanju starejše osebe po glavni cesti, s čimer je ogrožala sebe in druge udeležence v prometu. Patrulja je ugotovila, da oseba težje hodi in je na poti na avtobusno postajališče. Kršitev zato policisti niso zabeležili.

Patrulja je včeraj ob 12. uri imela v postopku osebo, ki se je sumljivo vedla. V postopku mu je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o pravilih v cestnem prometu in Zakonu o javnem redu in miru.

Policisti so bili ob 19.31 obveščeni, da se na železniški progi nahaja oseba in noče s proge, tako, da se je moral vlak ustaviti. Ob prihodu patrulje osebe ni bilo več na kraju, zadevo smo zaključili z uradnim zaznamkom. Vse morebitne očividce dogodka policisti naprošajo, da v kolikor jim je bila oseba znana pokličejo na Policijsko postajo Ormož v zvezi razjasnitve okoliščin dogodka.

Ob 1.01 uri zjutraj so bili policisti obveščeni o požaru električne napeljave na objektu. Patrulja je na kraju ugotovila, da je prišlo do požara v elektro omarici, ki je nameščena na zunanji steni gospodarskega poslopja. Po vseh zbranih obvestilih bodo z poročilom obvestili državno tožilstvo.

Ob 5. uri zjutraj so bili policisti napoteni na kraj prometne nesreče prve kategorije v kateri je bila udeležena divjad. Patrulja je na kraju izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice