Na bencinski črpalki se je zgodila prava norija.

31-letna občanka se je z osebnim vozilom pripeljala na bencinski servis v Radečah. Medtem ko je vstopila v prostore servisa, je za volan njenega vozila, v katerem sta zadaj sedela dva otroka, sedel moški in začel brskati po oškodovankini torbici.

Vozničina hčerka je pobegnila iz vozila in stekla v prostore servisa. Mlajši bratec je ostal v vozilu. Ko je ženska pritekla do vozila in se postavila predenj, da bi moškemu preprečila vožnjo, je ta spravil vozilo v pogon in se z otrokom pripetem v otroškem sedežu odpeljal v smeri proti Zidanemu Mostu.

S sprednjim delom vozila je trčil v lastnico vozila, ki mu je poskusila preprečiti vožnjo, nato pa jo je nekaj časa, ko se je oklepala vozla, še vlekel za seboj. V Rimskih Toplicah smo ga ustavili in mu odvzeli prostost. Med vožnjo je povzročil še prometno nesrečo, v kateri na srečo ni bil nihče poškodovan.

53-letnega moškega, doma z območja Zidanega Mosta, bomo kazensko ovadili zaradi sumov storitve kaznivih dejanj Roparska tatvina, Povzročitev lažje telesne poškodbe in Odvzem mladoletne osebe.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice