Slika je simbolična
Med vožnjo po hrvaški avtocesti je na avtomobilu s slovenskimi registrskimi oznakami izbruhnil požar. V vozilu so bili trije potniki, ki niso utrpeli poškodb. Avtomobil je še pred prihodom gasilcev popolnoma pogorel.

Med vožnjo po na hrvaški avtocesti A1 blizu Gospića v smeri proti Zagrebu je na avtomobilu znamke BMW včeraj zvečer izbruhnil požar. V avtomobilu je bila slovenska družina, ki se je vračala s počitnic.

Kot je za spletni portal 24sata.hr povedal bralec, ki je bil priča dogajanju, je voznik gorečega avtomobila  poskusil pogasiti požar z gasilnim aparatom, a neuspešno. Mimovozeči so slovenski družini priskočili na pomoč, a je bilo žal že prepozno. Plameni so izbruhnili na sprednjem delu, nato pa se hitro razširili na preostali del vozila.

Po besedah očividca je avtomobil popolnoma pogorel v pičlih desetih minutah. Dodaja, da se je najverjetneje vnela električna napeljava.

Policija je 24sata.hr pojasnila, da so trije slovenski potniki pravočasno zapustili goreči avtomobil in nihče izmed njih ni poškodovan. Promet na avtocesti je bil zaradi gašenja in odstranjevanja avtomobila nekaj časa v obe smeri zaustavljen.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice