Mariborski operatvino-komunikacijski center je v zadnjih 24 urah prejel 214 klicev, od tega 60 takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V zadnjih 24 urah so policisti na območju Policijske uprave Maribor obravnavali le en nedovoljen prehod državne meje.

»Včeraj popoldan so namreč policisti Policijske postaje Gorišnica ustavili tovorno vozilo ljubljanskega registrskega območja, ki ga je vozil državljan Poljske, zraven njega pa sta bila v vozilu še en državljan Poljske in ena državljanka Slovenije. Omenjeni trije so državno mejo prestopili na prehodnem mestu, ki ni določeno za prehajanje državne meje, torej izven mejnega prehoda,« so povedali na Policijski upravi Maribor.

Vsem trem so policisti vročili plačilne naloge.

V prometni nesreči ena oseba huje, dve pa lažje telesno poškodovani

Včeraj okoli 14. ure je 54-letni moški vozil osebni avtomobil po Cesti proletarskih brigad v Mariboru, iz smeri Ljubljanske ulice proti Tržaški cesti. V križišču z Jadransko cesto ni upošteval rdeče luči na semaforju in je zapeljal v križišče. V tem trenutku je z njegove leve strani, po Jadranski cesti, pri zeleni luči pravilno pripeljala 43-letna voznica osebnega avtomobila. Voznik je s prednjim levim delom vozila silovito trčil v prednji del vozila voznice.

»Voznik se je v prometni nesreči huje telesno poškodoval, voznica in njena 17-letna sopotnica pa lažje. Vse tri so prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor. Vozniku bodo policisti izdali odločbo o prekršku,« so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice