Ukrajinec je v kombiju prevažal kar dvajset ilegalcev, v prometni nesreči je bilo več oseb poškodovanih.

Iz Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da so danes ob 5.03 uri policisti Policijske postaje Ljutomer na relaciji Razkrižje - Veščica zasledovali kombinirano vozilo znamke Mercedes Vito avstrijskih registrskih številk, ki je ilegalno vstopilo v Republiko Slovenijo.

Iz smeri Veščice proti Stročji vasi je vozilo v desnem preglednem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljalo levo z vozišča in obstalo na kolesih.

Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da je bilo v vozilu poleg voznika državljana Ukrajine še dvajset oseb, vsi državljani Pakistana. Poškodbe je utrpelo več oseb. Za njih so poskrbeli reševalci iz ZD Ljutomer in NMP Murska Sobota, osem poškodovanih pa so prepeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota. Po prvih podatkih naj bi bila ena oseba huje telesno poškodovana.

Voznik kombiniranega vozila je po povzročeni prometni nesreči zapustil vozilo, se podal v beg in skočil v reko Ščavnico. Po opozorilu policista se je voznik vrnil iz reke.

FOTO: GEŠP Ljutomer

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Nudimo posoji… (nepreverjen)

Nudim posojila vse iskren in pošten, tiste, ki potrebujejo. Lahko vam posojila od 5000€ do 350.000€ ali še bolj zavedajo, da smo FSBO moj obrestna mera je zelo pravilno, se giblje med 3 % leto ne glede na znesek zahtevane, cas trajanja odplacevanja 1do 20 let na odvisno od zneska posojila.
Pišite mi za vaše potrebe po financiranju posojilo uporabi, sem na voljo.
Ne oklevajte, kontaktirajte me po e-pošti za vec informacij ce vi potreba to email: [email protected]

Starejše novice