V Srednjem Gasteraju je danes malo po 8. uri zagorela stanovanjska hiša. V požaru sta življenje izgubili dve sestri, stari 80 in 89 let, ki sta po neuradnih informacijah v hiši živeli sami.

Mariborski policisti so bili danes ob 8.15 obveščeni, da v Srednjem Gasteraju gori stanovanjska hiša. Na kraj so bili takoj napoteni policisti in gasilci, ki so požar pogasili, so sporočili s Policijske uprave Maribor. 

Pomoči pa ni bilo za dve osebi, ki sta v požaru tragično umrli.

Na kraju požara so še vedno mariborski kriminalisti, ki pod vodstvom dežurne preiskovalne sodnice Okrožnega sodišča v Mariboru in v navzočnosti dežurne okrožne državne tožilke iz Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru, opravljajo ogled.

Umrli sestri, stari 80 in 89 let

V požaru sta življenje izgubili dve ženski, sestri stari 80 in 89 let, je na prizorišču tragedije povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor Miran Šadl. Sestri sta v starejši hiši po neuradnih informacijah živeli sami, današnji požar pa ji bil zanju usoden.

S kriminalistično preiskavo bodo zaradi visokih temperatur v hiši nadaljevali jutri. Vzrok požara je kriminalistom še vedno neznan.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice