Še ena prometna nesreča. Trčili dve tovorni vozili, tovor razsut tudi na nasprotnem pasu štajerske avtoceste.

Med priključkoma Slovenska Bistrica sever in Slovenska Bistrica jug v smeri Ljubljane je prišlo do prometne nesreče med dvema tovornima voziloma - tovornjak je tovornemu vozilu s cisterno trčil v zadnji del.

Po besedah očividcev je po trčenju tovornjaka v zadek tovornega vozila s cisterno, tovornjak zaneslo proti sredini avtoceste v varnostno ograjo, ki je preprečila, da bi tovornjak trčil v nasproti vozeča vozila. A del tovora -  lesene plošče - se je razsul, te zdaj ležijo tudi na nasprotnem voznem pasu.

Vse kaže, da je voznik rumenega tovornjaka, lažje poškodovan, po trčenju je celo sam pričel z gasilnim aparatom gasiti del tovornjaka, ki se je očitno vnel.

Prvo pomoč je nudilo reševalno vozilo, ki se je nekaj trenutkov po trčenju peljalo v nasprotno smer.

Avtocesta popolnoma zaprta, proti Mariboru le v eno smer

Štajerska avtocesta med Slovensko Bistrico sever in jug proti Ljubljani zaprta. Obvoz za ves promet po vzporedni cesti. Proti Mariboru promet poteka le po enem pasu. Zastoja nastajata v obe smeri ter tudi na vzporedni cesti. Obvoz proti Mariboru možen po vzporedni cesti le za osebna vozila.

Huda prometna nesreča tudi na pomurski avtocesti

Zaradi prometne nesreče med kombiniranim in tovornim vozilom je popolnoma zaprta tudi pomurska avtocesta med Svetim Jurijem ob Ščavnici in cestninsko postajo Dragotinci proti Murski Soboti. 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

financiranje p… (nepreverjen)

financiranje posameznikov

Našel sem nasmeh zahvaljujoč g. Tetičkovemu Marjanu, da sem dobil posojilo v višini 150.000 evrov, trije moji kolegi pa so brez težav dobili tudi posojila tega gospoda. Svetujem vam, da nikogar več ne zavede, če dejansko želite zaprositi za posojilo denarja za vaš projekt in katero koli drugo. To sporočilo objavljam, ker je gospod Tejanović Marjan
dobro s tem posojilom. S prijateljem sem srečal ta pošten in velikodušen gospod, ki mi je dovolil, da si dobim to posojilo. Zato vam svetujem, da se obrnete na njega in vas bo zadovoljil z vsemi storitvami, ki jih vprašate. Tukaj je njegov e-poštni naslov:
E-pošta: [email protected]
E-pošta: [email protected]
Tetičković Marjan
hvala

Starejše novice