Slovenske ceste so dopoldne terjale novo smrtno žrtev. Na cesti Radenci - Petanjci je pri mostu na Muri prišlo do hudega trčenja, v katerem je življenje izgubila 39-letna ženska.

Na cesti Radenci - Petanjci je nekaj minut pred deseto uro prišlo do prometne nesreče, poroča Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Nekaj metrov za mostom čez reko Muro sta trčila avtomobil in tovornjak. Po naših informacijah je v nesreči življenje izgubila 39-letna ženska.

Iz Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da so o prometni nesreči bili obveščeni danes ob 9.43 uri. Kot pojasnjujejo, je zdravnik na kraju prometne nesreče potrdil smrt voznice osebnega avtomobila.

»Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da se je 38-letna voznica osebnega avtomobila vozila iz smeri Petanjec proti Radencem. Ko se je pripeljala čez reko Muro je iz neznanega vzroka zapeljala levo in čelno trčila v nasproti vozeče tovorno vozilo, ki ga je vozil 60-letni voznik. Voznica osebnega avtomobila je na kraju prometne nesreče podlegla poškodbam,« so zapisali na Policijski upravi Murska Sobota.

Ob tem dodajajo, da je pokojna udeleženka prometne nesreče prva smrtna žrtev na pomurskih cestah letos.

Zaradi prometne nesreče je na relaciji Radenci - Petanjci sicer bila uvedena popolna zapora ceste, ki pa so jo v vmesnem času že odpravili. Promet zdaj poteka normalno.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice