Slika je simbolična.
Mariborski policisti so minuli petek imeli polne roke dela.

Mariborski policisti so minuli petek obravnavali enajst kaznivih dejanj, 23 prometnih nesreč z gmotno škodo, eno prometno nesrečo z lahkimi poškodbami, eno prometno nesrečo s težjimi poškodbami, dvanajst povoženj živali, en zaseg vozila, enajst prijav kršenja javnega reda in miru ter dva izreka prepovedi približevanja. 

Policisti so v Mariboru obravnavali tudi tatvino neregistriranega osebnega avtomobila Renault Clio, rumene barve, letnik 1999, na katerem je bila nameščena tablika MB UN-487. 

Gorišniški policisti so imeli polne roke dela

Policisti so imeli včeraj, v dopoldanskih urah, v postopku državljana Slovenije, ki je na območju Policijske postaje Gorišnica z osebnim avtomobilom slovenskih registrskih oznak, nedovoljeno prestopil državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa ni imel ustreznega dovoljenja.

Ponoči so imeli policisti v postopku državljana Slovenije, ki sta na območju gorišniških policistov z osebnim avtomobilom slovenskih registrskih oznak, nedovoljeno prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa nista imela ustreznega dovoljenja.

V postopku so imeli včeraj dopoldne še državljana Hrvaške, ki je na gorišniškem območju nedovoljeno prestopil mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda. 

Le uro kasneje so imeli gorišniški policisti v postopku dva državljana Hrvaške, ki sta nedovoljeno prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda. 

Policisti so državljanom Slovenije izdali plačilne naloge, državljane Hrvaške pa so oglobili. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice