Stari znanec policije spet v prekršku.

Minulo sredo malo po 5. uri so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru na območju občine Apače, ker je občan razbijal po hiši.

Ob prihodu na kraj je imel občan v roki večjo sekiro. Kljub večkratnim pozivom policistov naj odloži sekiro ukazov ni upošteval, ampak je z dvignjeno sekiro stopil proti policistom in grozil, da jih bo ubil.

Zoper kršitelja so bila uporabljena prisilna sredstva, bil je obvladan, nato mu je bilo odrejeno pridržanje. Osumljeni je bil s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja napad na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti, priveden k preiskovanemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Stari znanec policije

Gre za istega kršitelja, ki je 15. junija letos okrog poldneva ležal na cesti in oviral promet.

Ob prihodu policijske patrulje je takrat zbežal v stanovanje in z balkona proti policistoma vrgel sekiro, ki je priletela v službeno vozilo in ga poškodovala. Napad je podkrepil z resno grožnjo policistu, da ga bo ubil.

Po krajšem prigovarjanju je potem kršitelj prišel z balkona in bil obvladan. Zoper njega je bilo odrejeno pridržanje in podana kazenska ovadba.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice