Fotografija je simbolična.
Kako je prišlo do nesreče, preiskuje policija. V nesreči jo je skupila obiskovalka zbirnega centra, vpleteno pa je bilo še kesonsko vozilo, ki je opravljalo odvoz 20-kubičnega polnega kesona odpadkov.

Na zbirnem centru Lahova na Teznu se je danes zjutraj zgodila nesreča, v katero sta bila vpletena obiskovalka zbirnega centra in kesonsko vozilo, ki je opravljalo odvoz 20-kubičnega polnega kesona odpadkov.

»V nesreči je bila poškodovana obiskovalka, ki se trenutno zdravi v mariborskem kliničnem centru. V Snagi nesrečo obžalujemo in upamo, da si bo obiskovalka povsem opomogla,« so ob tem sporočili iz Snage. 

Kako je prišlo do nesreče, preiskuje policija, Snaga pa zatrjuje, da je sprožila vse z zakonodajo in internimi akti predpisane postopke, predvidene v tovrstnih situacijah. 

»Vsa naša skrb je trenutno namenjena poškodovani obiskovalki, njenim svojcem in pretresenim zaposlenim,« so še zapisali.

»V Snagi s številnimi teoretičnimi in praktičnimi izobraževanji sicer redno skrbimo za varno in odgovorno vedenje naših zaposlenih v vsaki fazi delovnega procesa. Ta skrb se odraža v zelo nizkem številu nesreč, ki se zgodijo z največjimi in najtežjimi vozili našega voznega parka. Zavedamo pa se, da smo dnevno v procesih manipulacije z odpadki nenehno izpostavljeni tveganju, da do nezgode pride,« dodajajo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice