Policisti Postaje prometne policije Maribor obravnavajo prometno nesrečo, v kateri je najmanj ena oseba hudo telesno poškodovana.

Možje v modrem sporočajo, da se je v nedeljo zvečer, ob 21.20, na Pobreški cesti v Mariboru, v neposredni bližini Titovega mostu, zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen voznik kolesa znamke Giant, modrordeče barve.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošajo morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko 02 450 20 30 ali 113 oziroma se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117.

Po doslej zbranih obvestilih je bil v prometni nesreči udeležen voznik kolesa, modro - rdeče barve, ki naj bi padel sam. Kolesaril je iz smeri Univerzitetnega kliničnega centra Maribor, v smeri Zrkovske ceste.

Hudo telesno poškodovani kolesar je sam poiskal zdravniško pomoč v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor, tam pa se je njegovo zdravstveno stanje, zaradi hudih poškodb, nenadoma zelo poslabšalo, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice