Mladoletnica je pri trčenju z vlakom na Štajerskem dobila hude telesne poškodbe.

Policisti Policijske uprave Maribor so v zadnjih štiriindvajsetih urah obravnavali 25 novih kaznivih dejanj, med katerimi prevladujejo tatvine in vlomi. Obravnavali pa so tudi dogodek, ki bi se lahko končal tragično.

Policisti Prometne policijske postaje so včeraj okoli 16. ure na območju Maribora obravnavali tudi dogodek na železniških tirih, v katerem je bila udeležena mladoletnica, ki je pri trčenju z vlakom zadobila hude telesne poškodbe.

Na območju Policijske postaje Ptuj so policisti obravnavali vlom v poslovne prostore, v katerih so zaenkrat še neznani storilci, prerezali cerado razstavnega šotora in s tem povzročili večjo materialno škodo ter lastnika oškodovali za okoli 20.000 evrov.

Na področju javnega reda in miru so obravnavali sedem kršitev na javnem kraju in štiri kršitve v zasebnih prostorih. Zoper enega kršitelja so odredili pridržanje po zakonu o prekrških, saj kljub ukazom in opozorilom policistov ni prenehal s kršitvijo.

Na področju prometa so obravnavali skupno 19 prometnih nesreč, od tega tri nesreče s telesnimi poškodbami, v katerih so se tri osebe lažje telesno poškodovale, ena oseba pa je dobila težke telesne poškodbe.

Nesrečo s težjo telesno poškodbo so okoli 8. ure obravnavali policisti Policijske postaje Ptuj. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je 29-letna voznica osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti v križišču trčila v 41-letnega voznika motornega kolesa, ki je pravilno peljal po svojem smernem vozišču. 

Zaradi trčenja je motorist padel in se pri tem huje telesno poškodoval, vendar ni v življenjski nevarnosti. Povzročiteljica je pri tem zadobila lažje telesne poškodbe.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice