V noči s petka na soboto so ptujski policisti pridržali slovenskega smučarja Filipa Flisarja, ki je ob robu pustnega rajanja razbil reklamni pano, nato pa še vetrobransko steklo na policijskem vozilu.

Po informacijah Mariborinfo je smučar Filip Flisar v noči s petka na soboto poskrbel za incident ob pustovanju na Ptuju. Po pričevanjih očividcev se je najprej znesel nad reklamnim panojem pri nakupovalnem središču Qlandia, po prihodu policistov pa še nad njihovim vozilom.

Flisar pod vplivom drog? Policija molči

Mariborčan naj bi ob prihodu policistov povsem izgubil živce in razbil celo vetrobransko steklo na policijskem vozilu. Očividci namigujejo, da so bile posredi droge.

Policisti so Flisarja po informacijah Mariborinfo pridržali, a uradne potrditve s strani Policijske uprave Maribor danes nismo dobili, čeprav smo se z vprašanji na njih obrnili že v jutranjih urah. 

Policija tako ni odgovorila na vprašanja, ali je bila pridržana oseba pod vplivom alkohola ali drugih psihoaktivnih drog.

Flisar je za POP TV dogodek priznal in obžaloval ter poudaril, da ne beži pred odgovornostjo. »Obžalujem. Sprejeti moram posledice, saj sem v končni fazi jaz to naredil. Naj bo to dobra šola zame in za druge. Imejmo se raje radi, pa bo boljše za vse,« je Flisar dejal za oddajo 24 ur.

Čakajo Flisarja posledice tudi v Slovenski vojski?

Flisarjev incident je občutljiv tudi zaradi dejstva, ker je zaposlen v Slovenski vojski. Na njih smo že naslovili novinarska vprašanja, ali ga tudi tam zaradi nespametnega početja čakajo kakšne posledice. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice