Na predbožični dan je voznik osebnega avtomobila v Radencih zapeljal naravnost v zbiralnik vode.

Pred dnevi je osebno vozilo pristalo v zbiralniku vode in potonilo, sedaj so s Policijske uprave Murska Sobota sporočili še dodatne podrobnosti o tej bizarni nesreči.

V popoldanskih urah, dne 24. decembra 2019, je voznik osebnega avtomobila v Radencih pri trgovskem centru zapeljal v zbiralnik vode, vozilo je v celoti potonilo, skupaj z voznikom.

Voznik se lahko zahvali nesebični pomoči mimoidočega, saj ga je rešilo njegovo pogumno dejanje, ko je skočil v vodo in voznika potegnil iz potopljenega vozila. Vozilo so nato iz vode potegnili gasilci.

Foto: PGD Gornja Radgona

Voznika našli v pijanem snu

Povzročitelj nesreče pa, kot kaže, ni ostal na kraju dogodka in so ga z zbiranjem obvestil in ogledom kraja prometne nesreče policisti izsledili šele na domu.

Doma je zaradi močne vinjenosti spal in se ga sprva ni dalo zbuditi ter opraviti preizkus alkoholiziranosti.

Voznik je bil nato zbujen in mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki pa ga je odklonil. Odrejen mu je bil strokovni pregled v Zdravstvenem domu Gornja Radgona, katerega je prav tako odklonil. Zoper povzročitelja prometne nesreče so policisti na pristojno sodišče podali obdolžilni predlog.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice