Fotografija je simbolična.
V kronologijo Policijske postaje Ormož za minuli konec tedna se je vpisalo več pomembnejših dogodkov.

V petek ob 9.00 so si ormoški policisti ogledali kraj kaznivega dejanja tatvine v naselju Veliki Brebrovnik. »Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s silo telesa skozi vrata vlomil v starejšo nenaseljeno hišo in klet v tej hiši, iz notranjosti pa ni odtujil ničesar. Po zbranih obvestilih bomo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju,« so sporočili s Policijske postaje Ormož.

V nedeljo ob 14.30 so v bližini naselja Središče ob Dravi obravnavali samomor z obešenjem. »Na okrožno državno tožilstvo bomo podali poročilo,« so napovedali na Policijski postaji Ormož

V petek ob 22.30 so ormoški policisti v naselju Središče ob Dravi prijeli pet državljanov Afganistana. V času postopka so zaprosili za mednarodno zaščito, zato so jih odpeljali v azilni dom.

V soboto ob 5.4o so policisti izven naselja Hum pri Ormožu ustavili osebni avtomobil, v katerem je državljan Bosne in Hercegovine prevažal sedem državljanov Iraka. Nelegalne prestopnike državne meje bodo po končanem postopku vrnili hrvaškim varnostnim organom. Državljana Bosne in Hercegovine pa so privedli pred preiskovalnega sodnika, ki je zoper osumljenca odredil pripor.

V nedeljo ob 2.55 so v naselju Gorišnica izsledili dva državljana Maroka, ki sta ilegalno prestopila državno mejo na območju naselja Cvetkovci. »Osebi smo prevzeli v postopek od Policijske postaje Gorišnica ter sta bila po končanem postopku odpeljana v Center za tujce,« so povedali na Policijski postaji Ormož.

Ob 16.28 so prijeli dva državljana Palestine, ki sta nedovoljeno vstopila v Slovenijo. Po postopku bosta vrnjena hrvaškim varnostnim organom.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice