Slika je simbolična.
Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor so v minulih štiriindvajsetih urah sprejeli skupno 367 klicev, med katerimi je bilo 118 interventnih in so zahtevali napotitev najmanj ene policijske patrulje na kraj dogodka.

Mariborski policisti so obravnavali 13 zadev s področja kriminalitete, kjer smo zabeležili največ tatvin in poškodovanj tuje stvari.

Obravnavali so skupno 22 prometnih nesreč, od tega tri nesreče s telesnimi poškodbami, v katerih so se tri osebe lažje telesno poškodovale, preostale nesreče pa so se končale z materialno škodo.

Skupno je bilo obravnavanih 14 kršitev javnega reda in miru, od tega deset kršitev na javnem kraju in štiri kršitve v zasebnih prostorih.

Zaradi kršitev javnega reda in miru tokrat ni bilo pridržanih oseb.

Policisti Policijske postaje Ormož obravnavajo skupino petih tujcev, ki so ilegalno  prestopili državno mejo. Za vse tujce se še zbirajo informacije povezane z ilegalnim prehodom državne meje. 

Obravnavani so bili še štirje nedovoljeni prehodi državne meje in državljan Burkine Faso, ki so ga ujeli na območju Policijske postaje Lenart.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice