Slika je simbolična.
Ormoški policisti so obravnavali več pomembnejših dogodkov.

Ormoški policisti so pretekli konec tedna obravnavali več pomembnejših dogodkov. V petek, 20. januarja, sta policista dvema mladoletnikoma zasegla snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Po preliminarnih testih sledi ustrezen ukrep.

Kasneje, ob 13.16, so policisti v Središču ob Dravi obravnavali delovno nesrečo. 

Delavka je pri hoji padla in se lahko telesno poškodovala. 

Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

V soboto prometna nesreča s pobegom in več vinjenih voznikov

V soboto, ob 10.40, so bili policisti na kraju prometne nesreče I. kategorije s pobegom v naselju Ormož. 

Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik zaradi nepravilnega premika trčil v pravilno parkiran osebni avtomobil in odpeljal s kraja, ne da bi oškodovancu nudil podatke. 

Povzročitelj je bil izsleden in bo zoper njega uveden hitri postopek.

Zapeljal v jarek

Ob 17.50 so bili ormoški policisti na kraju prometne nesreče I. kategorije na lokalni cesti v naselju Sejanci.

Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljal izven vozišča v jarek. Vozil je pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,65 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. 

Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper voznika bodo podali obdolžilni predlog na Okrožno sodišče v Ormožu.

Ob 20:25 so v Ormožu kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 0,52 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja ter izdan plačilni nalog.

Ob 21:28 so v Podgorcih kontrolirali voznika osebnega avtomobila, ki je prav tako vozil pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal 0,43 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja ter izdan plačilni nalog.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice