Slika je simbolična.
Policisti so obravnavali tudi sosedski spor.

Policisti Policijske postaje Ormož so v preteklem koncu tedna obravnavali več pomembnejših dogodkov. 

V petek, 25. februarja, so bili ob 18.42 obveščeni o dimniškem požaru na območju Podgorcev. Opravljen je bil ogled kraja, sledi pa poročilo na državno tožilstvo. 

Nekoliko kasneje, ob 19.49, so policisti kontrolirali voznika osebnega avtomobila. Ugotovili so, da je vozil pod vplivom alkohola, alkotest je pokazal 1,46 mililitrov alkohola v litru izdihanega zraka, vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Zoper kršitelja bodo podali obdolžilni predlog na ormoško sodišče. 

Pustna sobota v znamenju pijanih voznikov

V soboto so, ob 21.48, bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Do tega je prišlo že pred dvema urama, zoper kršitelja pa sledi odločba o hitrem postopku. 

V poznih nočnih urah, ob 22.41, sta policista ormoške policijske postaje v Mariboru začasno odvzela vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Kršitelju sta izdala plačilni nalog. 

V Bresnici so obravnavali voznika ob 23.19. Temu so začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je vozil pod vplivom alkohola. Izdali so mu plačilni nalog. 

V nedeljo pa spor med sosedoma, zapele so pesti 

V popoldanskih urah nedelje, ob 17.55, so bili policisti obveščeni, da je na območju naselja Cvetkovci prišlo do verbalnega spora med sosedoma. Spor se je stopnjeval v fizični kontakt. 

Oba udeleženca sta pri tem zadobila lahke telesne poškodbe. Po vseh zbranih obvestilih in dokazih bo zoper oba udeleženca na okrožno državno tožilstvo podana kazenska ovadba zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe. 

V večernih urah, ob 20.26, so bili obveščeni o poškodovanju nadstreška za nakupovalne vozičke pred trgovino Spar v Ormožu. Ugotovili so, da je neznani voznik neznanega vozila trčil v nadstrešek in ga poškodoval. S kraja je odpeljal.

Po zbranih obvestilih zoper neznanega voznika bo sledil ustrezen ukrep. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice