Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov minulega konca tedna na območju Policijske postaje Ormož.

V petek, 31. julija, ob 13.25 je najditelj iz Frankovec na Policijsko postajo Ormož prinesel moško denarnico, skupaj z vsebino. Obvestili so lastnika denarnice iz Cerovca Stanka Vraza, ki je denarnico nato proti podpisu prevzel.

Ob 20.41 so policisti na železniškem postajališču Pušenci obravnavali tatvino gorskega kolesa znamke Nakamure, modro-črne barve. Sledita zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Ob 23.25 so policisti opravili intervencijo v gostinskem lokalu na območju Središča ob Dravi, kjer sta se med seboj sprla dva gosta. Kršitelju bodo izdali globo.

V soboto policisti ustavili več pijanih voznikov

V soboto, 1. avgusta, ob 9.15 so policisti vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je voznik vozil pod vplivom alkohola. Zaradi kršitev so mu izdali plačilni nalog in mu za 24 ur prepovedali vožnjo.

Ob 14.22 so v Pavlovcih vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in izdali plačilni nalog, saj je vozil pod vplivom alkohola.

Ob 15.39 so policisti posredovali v Ivanjkovcih, kjer je kršitelj prijavitelja motil s hrupom. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Ob 16.30 so bili policisti obveščeni o najdbi denarja na enem od bankomatov. Najditeljici so izdali potrdilo, denar pa bo vrnjen lastniku.

Ob 19.54 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu. Na kraju so ugotovili, da so se fizično sprli gosti lokala, ki pa so pred prihodom patrulje kraj dogodka že zapustili. Sledi zbiranje obvestil in nato ustrezen zaključek.

Ob 22.48 so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,58 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Voznika so izločili iz prometa in mu odvzeli vozniško dovoljenje, sledi predlog za uvedbo postopka o prekršku na okrajnem sodišču.

V nedeljo ormoški policisti pomagali gorišniškim

Včeraj, 2. avgusta, ob 2.22 so policisti imeli v postopku voznika osebnega vozila, preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,35 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Vozniku so proti potrdilu začasno odvzeli vozniško dovoljenje in mu izdali plačilni nalog.

Ob 3.30 so ormoški policisti nudili pomoč Policijski postaji Gorišnica pri obravnavi prijetih šestih državljanov Irana.

Ob 21.36 so obravnavali povoženje divjadi. Voznik osebnega vozila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.
 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice