Fotografija je simbolična.
V kronologijo Policijske postaje Ormož se je minuli konec tedna poleg prometnih prekrškov vpisalo še nekaj pomembnih dogodkov.

V soboto, 15. februarja, ob 10.15 se je v okolici Ormoža zgodila delovna nesreča. Oseba je pri popravilu strehe padla na tla in se pri tem telesno poškodovala.

Poškodovani je bil odpeljan v ptujsko bolnišnico. Tam so ugotovili, da je pri padcu zadobil lahke telesne poškodbe. Policisti so z ogledom tujo odgovornost izključili, zato bodo zadevo zaključili s poročilom na tožilstvo.

Včeraj, 16. februarja, ob 7.18 so bili policisti obveščeni, da oseba v okolici Velike Nedelje grozi s samomorom. »Na kraj je bilo poklicano reševalno vozilo, s katerim je bila oseba odpeljana v Psihiatrično bolnišnico Ormož. Zadevo smo zaključili z uradnim zaznamkom,« so povedali na Policijski postaji Ormož.

Včeraj ob 9.26 je v okolici Ormoža omagala starejša oseba. Reševalno vozilo je osebo prepeljalo v Splošno bolnišnico dr. Jožeta Potrča Ptuj v nadaljnjo oskrbo. Zadevo so ormoški policisti zaključili z uradnim zaznamkom.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice