Fotografija je simbolična.
Takšna je kronologija pomembnejših dogodkov minulega konca tedna na območju Policijske postaje Ormož.

V soboto, 14. marca, okoli 20.30 so ormoški policisti intervenirali v naselju Hum pri Ormožu. Na kraju so ugotovili, da je prišlo do spora med partnerjema ter uporabe nevarnih predmetov med prepirom.

V sporu sta oba partnerja zadobila lahke telesne pošodbe in sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v Splošno bolnišnico dr. Jožeta Potrča Ptuj.

»Po vseh zbranih obvestilih bomo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju,« so napovedali na Policijski postaji Ormož.

V petek in soboto več prometnih nesreč

V petek ob 9. uri je v Ormožu voznica osebnega avtomobila pri vključevanju na prednostno cesto odvzela prednost vozniku osebnega vozila. Po trčenju je obe vozili odbilo v tretji osebni avtomobil, ki se je vključeval v promet. Povzročiteljici so policisti na kraju izdali plačilni nalog.

V soboto ob 10.25 so bili ormoški policisti obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in pobegom v okolici Ormoža. Neznani voznik je z neznanim vozilom v neznanem času poškodoval odtočni žleb na stanovanjski hiši. Policisti bodo nadaljevali z zbiranjem obvestil, da bi izsledili neznanega voznika.

Istega dne ob 15.03 se je v naselju Zagorci pri Juršincih zgodila prometna nesreča II. kategorije. Do nesreče je prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

V nedeljo poskus nelegalnega prečkanja državne meje

Včeraj, 15. marca, so policisti v okolici Središča ob Dravi opazili tri oseve, ki so bile ob panelni ograji na hrvaški strani in so skušale ilegalno vstopiti v državo. O tem so obvestili hrvaške policiste, ki so osebe prijeli in izvedli ustrezni postopek.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice