Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov minulega konca tedna na območju Policijske postaje Ormož.

V petek, 19. junija, ob 8.10 so bili policisti obveščeni o poškodbi fasade in žlebov na enem od objektov v Ormožu.

Ob 9.01 so bili obveščeni še o poškodbi betonskega pokrova jaška na dvorišču ene od stanovanjskih hiš v Središču ob Dravi.

Ob 11.53 je lastnik policiste obvestil, da je prejšnji dan nekje na območju Ormoža izgubil denarnico.

Ob 12.44 so bili policisti obveščeni o izgubi in najdbi ženske denarnice ob cesti v Obrežu. Lastnica je namreč sama zaustavila najditelja na ormoški obvoznici, ki ji je pobrano denarnico nato izročil.

V soboto kraja koles in dva vloma

V soboto, 20. junija, ob 6.44 so bili policisti Policijski postaje Ormož obveščeni o tatvini štirih koles. Z dvorišča stanovanjske hiše v okolici Ormoža so izginila dve kolesi za odrasle in dve kolesi za otroke. Policisti so evidentirali kaznivo dejanje, sledita zbiranje obvestil in kazenska ovadba na državno tožilstvo.

Ob 7.00 so bili policisti obveščeni o vlomu v farmo piščancev v okolici Ormoža. Opravili so ogled kraja, sledita zbiranje obvestil in kazenska ovadba na državno tožilstvo.

Ob 7.10 so imeli policisti v postopku dva državljana Maroka, za katera so ugotovili, da sta na nedovoljen način vstopila v Slovenijo. Po končani obravnavi so tujca vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Ob 7.28 so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije. Udeležencu so izdali plačilni nalog.

Ob 10.30 so bili obveščeni o vlomu v nenaseljeno starejšo stanovanjsko hišo v okolici Središča ob Dravi. Opravili so ogled kraja kaznivega dejanja, sledita zbiranje obvestil in kazenska ovadba na državno tožilstvo.

Ob 22.05 so policisti posredovali v Ivanjkovcih, kjer je glasna glasba motila prijavitelja.

V nedeljo podrto drevo in ugriz psa

V nedeljo, 21. junija, ob 8.06 so bili policisti obveščeni, da se je na območju Huma pri Ormožu na cesto podrlo drevo. Na kraju so ugotovili, da je promet onemogočen. Za odstranitev drevesa so poskrbeli gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Loperšice.

Ob 12.48 so bili policisti obveščeni o ugrizu psa v okolici Ormoža. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je pes na domačem dvorišču ugriznil otroka. Poškodovanega so oskrbeli v Zdravstvenem domu Ormož. Lastniku psa so izdali plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o zaščiti živali, prav tako so poslali obvestilo Upravi za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice